Kautosen lomamökit

Mökit

                                                                                                            

                                    

UKKOMETSO

5+5 henkilöä

 

Vuonna 2011 valmistunut 1,5-kerroksinen talviasuttava lomamökki. Kokonaispinta-alaltaan 65 m² kokoisessa hirsimökissä on alakerrassa tupa, jossa on lisävuode kahdelle, keittiösyvennys sekä kaksi makuuhuonetta, sauna sekä yhdistetty pesuhuone ja WC. Parvella viisi lisävuodetta.

 

Varustus  

Sähkölämmitys, kylmä ja lämmin vesi, sähköliesi, jääkaappi/pakastin, mikroaaltouuni, astianpesukone, pyykinpesukone, kuivauskaappi, varaava takka, TV, video, kahvinkeitin, radio. Saunassa puukiuas. Oma vene ja yhteiskäytössä oleva uimaranta, jossa laituri. Grillipaikka.

 

 

SINIMETSO

5+4 henkilöä

 

Vuonna 1999 valmistunut 1,5-kerroksinen talviasuttava hirsimökki. Kokonaispinta-alaltaan 65 m² kokoisessa lomamökissä on alakerrassa olohuone, jossa lisävuode kahdelle, keittiö, kaksi makuuhuonetta, joista toisessa parivuode ja toisessa kerrossänky, sauna, pesuhuone ja WC. Parvella neljä lisävuodetta.

 

Varustus

Sähkölämmitys, kylmä ja lämmin vesi, sähköliesi, jääkaappi/pakastin, mikroaaltouuni, astianpesukone, pyykinpesukone, kuivauskaappi, suihku, varaava takka, TV, video, kahvinkeitin, radio. Saunassa puukiuas. Saunassa, pesuhuoneessa ja WC:ssä lattialämmitys.Oma vene ja yhteiskäytössä oleva uimaranta, jossa laituri. Grillipaikka.

 

 

TELKÄNPESÄ

2+2 henkilöä

 

Vuonna 2004 valmistuneessa hirsirakenteisessa mökissä on alakerrassa tupakeittiö, jossa vuodesohva, sauna, pesuhuone ja WC pesuhuoneen yhteydessä. Jyrkät raput yläkertaan (parvi), jossa 4 patjaa. Kuistilta erillinen sisäänkäynti saunaan. Kokonaispinta-ala n. 20 , josta parvi n. 15 .

 

Varustus

Sähkölämmitys, kylmä ja lämmin vesi, suihku, sähköliesi, mikroaaltouuni, jääkaappi+ pakastelokero, TV, video, radio/CD-soitin, pesuhuoneessa lattialämmitys, saunassa puukiuas, grillauspaikka, oma vene ja laituri.

 

Vuokrattavissa erikseen n. 10 hengen rantasauna hintaan 20 €/tunti. Kesäkaudella tarjoamme myös aittamajoitusta. Kysy lisää!